Sonex Studio пяна в Шумоизолация Америка – По дизайн E-Lab

Sonex Studio пяна в Шумоизолация Америка

В съвременния дом или професионално студио има много повече неща, отколкото просто звукоизолация на стените и плаващите подове. О, разбира се, тези неща са от особено значение, когато се опитвате да хванете перфектното класическо китарно соло на касета или компактдиск, но това е студийната акустична настройка, която наистина прави разликата между добър запис и страхотен.

 

Какво имам предвид под акустична настройка?

По принцип той изключва или живее в стаята, за да я направи идеалната среда за музикални записи на живо и глас. Ако една стая или студио е твърде оживено, това означава, че има твърде много твърди, замръзващи звукови повърхности, за да се отразят. Това е, което причинява нежелани реверберации (ехо) в стаята поради липсата на абсорбиращ материал в тавана, стените и подовете.

Illbruck Sonex ™ е един от водещите световни производители на качествени абсорбиращи пяна и акустични панели за студио и домашно кино. Например панелите Sonex ™ Fabritec ™ придават на вашето студио професионален вид, като същевременно добавят към акустичния баланс в стаята. Панелите, покрити с плат Fabritec ™, са леки и са с пяна willtec ™ и здрав лепкав външен вид. Willtec ™ е и отворената клетъчна меламинова пяна, която е в основата на панелите Fabretec ™. Те са устойчиви на удар панели и могат да поемат злоупотребите с кукли и тежко музикално оборудване, които могат случайно да се ударят в тези панели. Те се прикрепват към чисти повърхности с лепило или куки и закопчалки. Панелите Sonex Fabritec ™ се предлагат в 24 “X 24”, както и в 24 “X 48”.

Звукоизолира ли студийната пяна?

Те са перфектните панели, за да придадат на вашето студио полиран вид, като същевременно осигуряват качественото звучене на професионалистите. Illbruck Sonex ™ е водещ път за висококачествени студийни панели. Когато мислите за акустични процедури, помислете за Illbruck Sonex, хората, които извайват звук. Друг продукт от Sonex ™ е плочката Whiteline ™ -Sky. Тези плочки имат характерно меко гладко покритие, което е пълно отклонение от конвенционалните таванни плочки от миналото.

Плочките Whiteline ™ предлагат отлично звукопоглъщане, както и силно отражение на светлината (.089), което ги прави идеални за пространства с индиректно осветление. Таванните плочки Whiteline ™ също имат същата сърцевина от меламинова пяна willtec ™ като панелите Sonex Fabritech ™. Сърцевината на тази плочка Willtec ™ е лека и силно абсорбираща. От двете страни на керемидата ™ – Бяла линия небе бяха изтъкани бели пера. Тези таванни плочки могат да бъдат монтирани в таванната решетка Illbruck Sonex ™ или в конвенционални 15/16 “или 9/16” T-решетъчни системи. Ако вашето домашно кино или студио разполага с таван с Т-образен профил с конвенционални таванни плочки, защо да не преминете към Sonex ™ качество със следващото поколение whiteline ™ таван.

Когато изграждате домашно студио или професионално домашно кино, доверете се на Illbruck Sonex ™, за да ви даде акустичния контрол, от който се нуждаете във всяка стая или пространство. За да научите повече за качествената линия за акустична обработка на sonex и продуктите за контрол на звука, посетете уебсайта им на адрес www.illbruck-acoustic.com SonexPsychology Articles, няма по-фин акустичен агент. Това е д-р Боб ….

Written by