Cricut Design Studio 7 неща, които всеки начинаещ трябва да знае – По дизайн E-Lab

Cricut Design Studio 7 неща, които всеки начинаещ трябва да знае

Най-накрая закупихте? Софтуер Cricut Design Studio. Следващият ви въпрос вероятно ще бъде “Сега какво правите?” Това са седем неща, които трябва да знаете. Това ще ви помогне бързо да започнете да изучавате тази програма.
Всички патрони могат да се използват за проектиране, но само наличните. С всяка касета можете да създавате различни пили за рязане. Това е чудесно за експериментиране, но не забравяйте, че Cricut ще ви помоли да изберете касетата само когато я пропуснете.

В едно рязане могат да се използват няколко патрона. Вариантите са много. Можете да използвате всяка касета, за да добавите букви или изображения към изрязването, което създавате. Cricut ще ви подкани да заредите всяка касета преди рязане.
Заваряването е начин за свързване на букви, за да се направи един разрез. От решаващо значение е да поставите отметка в квадратчето за всяка буква и изображение, преди да ги заварите заедно. Втори интересен факт за заваряването е способността да се премахват всякакви линии от изображението.
Можете ли да използвате кройката на други хора? файлове. Можете да използвате файлове, създадени от други, ако имате нужда от повече време или креативност. Потребителите на Cricut Design Studio са отворени да споделят своите проекти и други идеи. Таблата за съобщения на Cricut.com са чудесно място да започнете. Ще намерите връзки, които можете да използвате за изрязване. Можете да намерите файлове навсякъде в интернет. Просто изтеглете файла на вашия компютър и го отворете в Design Studio.

За да получавате актуализации на Cricut Design Studio на Cricut.com, ще трябва да влезете в Cricut.com. Тези актуализации са не само за грешки, коригирани в програмата, но също така включват най-новите версии на касети, така че можете да проектирате. с.
Предварителният преглед на среза ще покаже дали е бил заварен заедно. Изображение, което се визуализира в плътни цветове, не се заварява. Докато създавате букви, е лесно да забравите да проверите кутията за заваряване. Това е чудесен начин да се уверите, че всички те са на мястото си.
Един дизайн може да има няколко слоя. Можете да създадете сянка, като отворите отделен слой за тази цел. Ако не го направите, хартията автоматично ще изреже както изображението, така и сянката, когато сте готови да изрежете. Можете да изберете дали други слоеве да се виждат при предварителен преглед.

Written by