Cricut Design Studio – 4 неща, които трябва да знаете, преди да купите! – По дизайн E-Lab

Cricut Design Studio – 4 неща, които трябва да знаете, преди да купите!

Машината за домашно рязане Cricut и Cricut Expression се превърнаха във вълнуващо съществено значение за гардероба на всеки майстор и скрап букър. Със способността на машината да изрязва букви, форми и цифри с натискането на един бутон, Cricut е лесен начин за създаване на страници за скрапбукинг, табла за показване и дори страхотно изкуство за стена! Сега марката Cricut направи машината още по-вълнуваща и креативна със софтуера Cricut Design Studio. Този софтуер извежда машината Cricut до високи нива на креативност. Софтуерът ви позволява да закачите своя Cricut към домашния си компютър и да създадете безброй нови дизайни и форми, които машината да изреже.

Софтуерът включва база данни с възможност за търсене на всяка буква, форма и число в цялата библиотека Cricut Cartridge, като предоставя хиляди дизайни на една ръка разстояние. И Cricut предлага онлайн актуализации за непрекъснато добавяне към библиотечната колекция. Освен това, с включените инструменти, можете да имате пълен контрол над вашия Cricut, което ви позволява да обедините (наречени заваряване) букви в една дума, както и да форматирате и оформяте елементи на виртуална подложка за рязане, преди вашата машина дори да започне да работи.

Няколко неща, които трябва да запомните за софтуера Cricut Design Studio:

1. Въпреки че софтуерът ви позволява да преглеждате и проектирате с всяка касета, можете да използвате машината само с касетите, които всъщност имате. Хубавото е, че проектирането на различни елементи на компютъра ще ви даде по-добра представа за това какви касети бихте искали да закупите след това. И можете да запазите вашите дизайни за по-късна употреба.

2. Имате почивен ден по отношение на творчеството? Имате нужда от ново вдъхновение? Разгледайте таблата за съобщения на Cricut или потърсете в интернет, за да видите и изтеглите страхотните и креативни файлове, които други потребители на Cricut Design Studio са създали. Това е чист начин да добавите различни стилове към вашите собствени дизайни, но също така да получите ново и свежо вдъхновение.

3. Можете да създадете дизайн, използвайки повече от една касета; просто ще трябва да имате всички касети на разположение, когато сте готови да режете.

4. Все още можете да създавате различни слоеве за вашите дизайни, като сенки и други елементи. Ключът е да създадете всеки елемент на друг слой в софтуера на дизайнерското студио, така че вашата машина Cricut да знае да изреже тези слоеве поотделно и върху хартията по ваш избор.

Софтуерът Cricut Design Studio се продава за около шестдесет долара и определено трябва да има за всеки фен на Cricut. Софтуерът ще загуби всичките ви творчески идеи и ще разшири способностите на Cricut до съвсем нови нива.

Крис Стайлз

Крис Стилез е автор на тази статия за cricut и софтуера Cricut Design Studio Ако искате да спестите часове опити и грешки, вземете този урок за Cricut Design Studio, ще използвате времето си за изследване на креативността си, вместо да го използвате, за да се опитате да получите софтуера да правиш това, което искаш.

Written by