Cricut Design Studio – Ще работи ли за вас? – По дизайн E-Lab

Cricut Design Studio – Ще работи ли за вас?

Ако сте скрапбукър с много страхотни идеи, които просто не винаги знаете как да извадите на хартия, помислете за инвестицията на Cricut Design Studio. Тази отлична софтуерна програма ще ви помогне да превърнете всичките си страхотни идеи в магически творения точно пред очите ви.

Можете да направите някои от най-добрите дизайни и теми за лексикони

Можете да научите за касетите и как да ги използвате, както и как да използвате повече от една касета във вашия дизайн. Научете повече за подложката за рязане и как да я използвате, за да направите най-добрите дизайни за всичките си теми за изрезки.

Организирайте всичко във вашата библиотека с касети и винаги ще го имате там, когато имате нужда от него. Можете да добавите ключови думи към вашата библиотека, за да улесните намирането на това, от което се нуждаете, и много повече. Това са само няколко примера за нещата, които Cricut Design Studio може да направи за вас.

Въпреки това има малко крива на обучение, когато става въпрос за изучаване на програмата, а ръководството, с което се доставя, не върши чудесна работа за обяснение на всичко. За щастие има някои страхотни, полезни уроци и ръководства, написани от други хора, които използват програмата, които могат да ви помогнат да накарате Cricut Design Studio да работи за вас.

Минималните системни изисквания са:

OS = Windows XP SP2 или Windows Vista 32 bit

Скорост на процесора = 800 Mhz

RAM = 512 MB

Свободно място на твърдия диск = 100 MB

Външно устройство = CD/DVD-ROM

USB порт = 1.1

Настройки за разделителна способност на дисплея = 1024×768 или по-висока

Важно е да се уверите, че компютърът ви отговаря на тези минимални изисквания, преди да инвестирате в софтуера. Когато разберете, че отговаряте на изискванията и получите програмата за себе си, всичко, което трябва да направите, е да започнете да я използвате, за да направите най-добрите дизайни за вашите лексикони.

Written by