Уеб дизайн divus дизайн – По дизайн E-Lab

Уеб дизайн divus дизайн

Divus Design е бизнес с графичен дизайн, разположен в Югоизточен Сидни, Австралия, който предлага творчески услуги, включително дизайн на лого, корпоративна идентичност, дизайн на уебсайт, рекламен дизайн, дизайн на брошури, документация и усилвател; дизайн, бизнес канцеларски материали, печат & amp; управление и всички общи услуги за графичен дизайн.

Divus Структура Уеб дизайн и стил

Ние от Divus Design знаем колко важна е вашата бизнес идентичност и това е нещо повече от вашия екип за продажби и хората, отговарящи на вашите обаждания, които изобразяват вашия бизнес имидж. Когато не са в пряк контакт с вашата компания, вашите клиенти или потенциални клиенти използват впечатление в главата си или на хартия за вашия бизнес. Това ни кара да разглеждаме вашата компания, за която те се сещат, когато мислят за вас. Първото впечатление на вашата компания за клиентите вероятно ще бъде вашето лого, което те ще използват, за да правят предположения за вашия бизнес. Ако сте ИТ компания и вашето лого е много забързано и технически усъвършенствано, това е правилното първо впечатление, което ще имате върху клиентите и бизнеса си. – Знаете какво казват, първо впечатление последно!

Уеб дизайн за малък бизнес

Нашите дизайни са креативни и концептуални дизайни, които работят добре и изглеждат добре! Ние проектираме от нулата всеки път, когато правим идентичността, логото, корицата или рекламата на вашата компания единствена и това има значение на по-конкурентен пазар, отколкото повечето хора вярват. По-голямата част от времето решенията за закупуване на продукти или услуги се вземат непоследователно от творческата страна на мозъка ни. Очите ни приемат най-лесните за разпознаване форми и предмети и най-приятните изображения ни говорят най-добре. В Divus Design имаме някои правила и препоръки за нашата работа, но ние винаги организираме креативното си мислене около тези четири думи – CLEAN – SIMPLE – FRESH – CONCEPTUAL.

Written by