Ползи от Design Studio – По дизайн E-Lab

Ползи от Design Studio

В Niblock Homes имаме голям късмет да имаме 3 000 квадратни фута Дизайн студио. Не са много строителите на студио за дизайн с всички избрани дизайнерски решения, които трябва да предложат. От плочки до шкафове до хардуер за врати, нашето студио за дизайн разполага с всичко. Ако никога не сте опитвали нашето студио за дизайн, тогава пропускате! Ето 4 предимства от изграждането на дом с дизайнерско студио.

Изживяване отблизо.

Понякога виждането на вариант за дизайн не е достатъчно, за да реши човек дали го обича или не. В нашето студио за дизайн не само можете да видите тези опции лично, но също така можете да докоснете и почувствате опциите. Вземете например парче килим, сигурен е, че може да има вида, който обичате, но как се чувствате на босите си крака? Има само някои неща, които не можете да решите въз основа на снимка, а домашните селекции могат да бъдат едно от тях. Също така е възможно да видите всички дизайнерски опции, които сте избрали заедно. Може да ви харесат избраната от вас външна тухла и цветовете на затвора, но когато ги поставите един срещу друг, мнението ви може напълно да се промени. Виждането на вашите възможности за дизайн лично за новия ви дом е едно от нещата, което прави нашето дизайнерско студио толкова голям актив.

Насоки едно към едно от нашия консултант по дизайн, Андреа. Вземането на решения може да бъде трудно, особено ако трябва да вземете тези решения сами. Андреа не само ще ви помогне да ви насочи към това, което според нея изглежда най-добре заедно, но тя също така може да ви помогне да ви даде алтернативни опции за предмети, които може да ви харесат, но нашите извън вашия бюджет.

Персонализиране.

Нашето дизайнерско студио е мястото, където можете да се забавлявате и да играете с различни дизайнерски идеи. Това е вашата възможност наистина да персонализирате дома си така, че да изглежда и усеща как винаги сте си го представяли.

Удобство.

Всичко е точно там, всичко под един покрив. Нищо не е по-разочароващо тогава, когато искате да видите нещо сега и то не е там, или трябва да шофирате, за да го видите. Имаме всички наши селекции в нашето студио за дизайн, както и множество снимки с примери за това кога сме използвали тази селекция в друг дом.