Ползи от партньорството с малко дизайнерско студио – По дизайн E-Lab

Ползи от партньорството с малко дизайнерско студио

Студио

Като собственик на малък бизнес знам точно какво е усещането да защитиш бизнеса и марката си с всичко, което имаш. Но ако сте готови да започнете да създавате връзки и да трансформирате бизнеса си, следващата стъпка е извеждането на вашата марка на следващото ниво, а изборът на колега от малко дизайнерско студио (като нас) е идеалният избор.

Точно като вас, ние правим малко щастлив танц, когато някой се свърже и още по-добре, книги с нас за брандиране пакет! Толкова е невероятно вълнуващо и изборът на малък бизнес, с който да го направите, има толкова много предимства, че може дори да не знаете за подобно …

ЕДИН

Малко студио обикновено се управлява от един човек, което означава, че се занимавате само с един човек и един човек. Вашият дизайнер е вашият приятел, вашият партньор за сътрудничество и вашата сонда. Всички идеи, концепции, времеви линии, ниска пясъчност е между вас и вашия дизайнер, което просто улеснява разговорите, бързите наваксвания и улеснява предоставянето на обратна връзка!

ДВЕ

Работата с малко студио обикновено е по-достъпна опция. Без режийните разходи, които имат типичните агенции, е по-лесно да намерите дизайнер във вашия бюджет. Да, пак ще трябва да вложите малко пари във вашата марка и стратегия, но знаете, че това ще отиде при някой, който прави малко щастлив танц от другата страна. Не искате ли да накарате някой да усети това?

ТРИ

Това е лично! Малко студио може да се инвестира повече във вашия бизнес, защото те са свързани с вас и това, което правите. Изграждането на нещо за себе си е общото, което споделяте и каква по-добра връзка за започване на връзка? Чрез установяване на лична връзка с клиенти означава, че проектът протича гладко и обикновено води до много по-добър резултат за вас!

ЧЕТИРИ

И тъй като е личен, това означава, че страстта се появява с пикове през цялото времетраене на проекта. От първоначалната среща и дори във всички онези допълнителни малки детайли, които са толкова важни и подбрани специално за всеки клиент. Дяволът е в детайлите! Знаем какво е необходимо, за да излееш сърцето и душата си в нещо, за което си запален. Малко от нас са във всеки един от нашите дизайни, така че получавате нова марка, но специалната съставка е толкова много любов! ⁠

ПЕТ

Като колеги собственици на малък бизнес, ние разбираме борбите, страстта, енергията и най-вече ангажираността към вашия бизнес. Малко студио може наистина и напълно да задържи бизнеса ви, споделяйки успехите ви, победите и триумфите ви, както и съпричастност към борбите и цялата задкулисна трудна работа, която се влага в изграждането и мащабирането на вашия бизнес.

ШЕСТ

Най-важното е, че обичаме това, което правим. Стартирахме бизнес, защото сме запалени по създаването на стратегически и креативни марки за други собственици на малки жени, собственици на бизнес. Искаме да ви помогнем да трансформирате бизнеса си, да създадете общността си и да привлечете идеалната си аудитория.

Така че, ако сте готови да работите с малко студио, нека започнем да разговаряме всичко за вашия бизнес и вашите големи мечти.

Written by