Животът е страхотен в Бирмингамски студия, базирани на графичен дизайн – По дизайн E-Lab

Животът е страхотен в Бирмингамски студия, базирани на графичен дизайн

Замисляли ли сте се какво вдъхновява графичния дизайнер да свърши работата? Какво ги кара да ги отметнат и подтикват от един проект към следващия? Наскоро разговарях с базирания в Бирмингам дизайнер на графичен дизайн, който очерта защо работата й я прави толкова щастлива и я вдига от леглото всеки ден.

Първото нещо, което той показва, е, че не е за слава и със сигурност не за слава. Базираното в Бирмингам студио за графичен дизайн, в което живее, също не предлага много големи заплати. Той обаче оцени, че работата му му предоставя чудесна възможност да съобщи своите идеи; той говори за радостта, която получава от внасянето на дизайн, изображения и текст в живота на човека. Чувстваше, че е наистина специален.

Уникални умения

Всеки ден, прекаран в агенция за графичен дизайн Бирмингам, е забавен и вълнуващ за нея и тя оценява, че има талант, даден от Бог. Умение, което понякога приемаше за даденост. Много хора вършат работа, която не изисква специфични умения, те могат да бъдат обучени или образовани, но нямат уменията да носят като почетен знак. Графичният дизайнер, с когото разговарях, усети, че той трябва да направи нещо реално. Галерия за работа. Портфолио. Това е нещо наистина уникално и нещо, което много други работници нямат.

Чувствам му някаква завист, графичните дизайнери имат умения, с които да генерират допълнителен доход далеч от работата си в Бирмингам за графичен дизайн и той ми каза, че е затрупан с молби от приятели, семейство и познати да правят малки дизайнерски проекти за тези, които са на път да го направя. той направи на цена. Когато й казах какъв късмет мисля, че е, тя призна, че понякога забравя да преброи благословиите си, че има умения, които могат да й донесат допълнителни доходи.

Страст по дизайн

Графичните дизайнери изпитват страст към всеки проект, независимо от размера. А графичният дизайн, базиран в Бирмингам, насърчава служителите си да бъдат уникални и да мислят нестандартно. Графичните дизайнери винаги ще подхождат към проекти от различни ъгли в опит да се разграничат от своите връстници. Той говори за усещането за създаване на нещо уникално и интересно. Наистина му харесваше да ходи на работа всеки ден.

Силата за общуване

Графичният дизайнер говори за силата да общува и за удовлетворението, което получава, когато предизвиква емоции у други хора. Работейки за агенция за графичен дизайн със седалище в Бирмингам, той разказва за силата, която изпитва, когато влияе върху решенията на другите или помага за оформянето на техния живот.

Усещане за работа

Той признава, че някои проекти са малко по-трудни от други и че в някои дни умствените образи, които са в съзнанието му, не могат да бъдат възпроизведени на екрана на компютъра му. Но също така добавя, че работата в студио за графичен дизайн в Бирмингам винаги е забавна, независимо от всичко.

Сигурност в търговията

Говорейки за сигурността на работните места, дизайнерите заявиха, че „дизайнерите са тук, за да останат; почти всичко друго може да бъде автоматизирано или машинно изградено, но не е добър дизайн“. Той продължава: “Процесът на графичен дизайн изисква творчество. Представяне на статии, индивидуализъм и нищо; това не може да бъде доставено и изградено от роботи. Той настоява, че носи много сигурност на работното място и професионално удоволствие. …

Written by