Агенцията за уеб дизайн Raleigh наема нов маркетинг асистент – По дизайн E-Lab

Агенцията за уеб дизайн Raleigh наема нов маркетинг асистент

Рали, Северна Каролина – 18 октомври 2012 г. – TheeDesign Studio има удоволствието да обяви наемането на Лорън Куратола като негов маркетинг асистент. Лорън ще подкрепи маркетинговия екип на TheeDesign с различни интернет и социални медийни кампании, за да издигне своите клиенти на върха на резултатите от търсенето.

Агенция за уеб дизайн Роли

TheeDesign Studio е компания за уеб дизайн, разработка, SEO и интернет маркетинг с пълна услуга, разположена в Роли, Северна Каролина. Техните услуги включват също професионална видеопродукция, маркетинг в търсачки, стратегия в социалните медии и управление на онлайн репутация.

“Присъединих се към TheeDesign Studio, защото те наистина знаеха за какво говорят. Много компании тук в Raleigh твърдят, че са експерти в социалните медии, дизайна на уебсайтове и оптимизацията на търсачките, но само някои всъщност свършват работата”, каза Лорън. “Радвам се да се присъединя към този прекрасен екип.”

Асистент по маркетинг в дизайна

Лорън изпитва страст към маркетинга още от първия си маркетинг курс в колеж. Преди да работи с TheeDesign, Лорън е бил директор на клиентските услуги в Marr Construction Services, където е ръководил развитието на техните кампании в социалните медии и е бил домакин на събития за клиенти.

“Много съм развълнувана да кача Лорън на борда.” каза Хедър Къртис, маркетинг мениджър в TheeDesign. „Очаквам с нетърпение да работя с него и да го помоля да помогне на нашите клиенти да се издигнат на върха на SERPS [страница с резултати от търсачката].“

Written by